РАДОВИ НА САНАЦИЈИ САОБРАЋАЈНИЦА

У оквиру радова на редовном одржавању путне инфраструктуре, у уторак, 15. новембра, почиње обнова коловозне конструкције у Улици Радомира Раше Радујкова на Новом насељу. Радови ће се најпре изводити на јужној страни саобраћајнице због чега ће доћи до обуставе саобраћаја у смеру од Новог насеља према Детелинари. Саобраћај ће бити омогућен на супротној траци, односно у смеру од Булевара Европе ка Булевару Слободана Јовановића.

Од сутра почињу радови и у Улици Петефи Шандора у насељу Телеп. Ова улица санираће се по етапама, а најпре ће се изводити деоница од Шумске до Горана Ковачића (без раскрсница). Одвијање саобраћаја ће бити омогућено док трају радови на стругању коловоза, а до обуставе ће доћи само у периоду док се буде обављало асфалтирање.

У току су радови на десној коловозној траци Футошког пута, од Булевара Европе до Улице цара Душана. У складу са повољним временским приликама, планирано је да ова деоница буде асфалтирана у петак, 18. новембра, док би се за викенд изводили радови на обележавању саобраћајне сигнализације.  

Данас се обављају радови на нивелацији шахтова и сливничких решетки у делу Гагаринове улице, од Булевара Јаше Томића до Улице Омладинског покрета. Од сутра, 15. новембра, ова деоница биће проходна за саобраћај, док ће се радови на поправци коловоза одвијати у другом делу улице, од Омладинског покрета до Булевара краља Петра I.

За среду, 16. новембра, предвиђен је завршетак радова на асфалтирању деонице на Путу доктора Голдмана у Сремској Каменици, од семафора до Улице Динка Шимуновића, након чега следе радови на обележавању хоризонталне сигнализације.

Подсећамо да је због инвестиционих радова на изградњи саобраћајних површина са пратећом инфраструктуром на снази потпуна обустава саобраћаја у делу Улице Краљевића Марка (од Булевара Јаше Томића до Улице Берислава Берића), док је део Партизанске улице (од Руменачке до Индустријске) затворен услед радова на изградњи брзе пруге.