РАДОВИ НА КОЛОВОЗУ У ЦЕНТРУ СРЕМСКЕ КАМЕНИЦЕ

Градска управа за грађевинско земљиште и инвестиције континуирано ради на побољшању путне инфраструктуре, а у циљу стварања услова за ефикасније и безбедније одвијање саобраћаја, посебно на саобраћајницама које су од стратешког значаја за саобраћајни систем Града.

Од 22.04.2024. до 26.04.2024. године, због извођења радова на поправци коловоза у Сремској Каменици, доћи ће до привремене забране одвијања саобраћаја у Карађорђевој улици (у делу од улице Светозара Марковића до Трга Змај Јове), на Тргу Змај Јове и у Улици војводе Путника (у делу од Трга Змај Јове до Улице Слободана Бајића). Такође, одређује се забрана заустављања и паркирања у Улици седме војвођанске бригаде у Сремској Каменици.

Алтернативни правци кретања возила и обилазак зоне радова одвија се следећим улицама: петља Мишелук, државни пут Нови Сад – Рума, oбилазница око Сремске Каменице.

Градска управа за грађевинско земљиште и инвестиције апелује на возаче да стрпљивом вожњом, поштујући постављену саобраћајну сигнализацију у зони извођења радова, допринесу својој и безбедности осталих учесника у саобраћају.