АКТУЕЛНИ РАДОВИ НА ОДРЖАВАЊУ САОБРАЋАЈНИЦА

Након што је деоница Футошке улици, од Булевара Европе до Улице цара Душана, у суботу, 19. новембра, отворена за саобраћај, од данас, 21. новембра, почели су радови на левој коловозној траци, од Булевара Европе до Хајдук Вељкове улице.

У току су радови на асфалтирању у Улици Радомира Раше Радујкова, на коловозној траци у смеру од Булевара Слободана Јовановића ка Булевару Европе. По завршетку радова и пуштању ове коловозне траке у саобраћај, што је предвиђено за сутра, приступиће се радовима на супротној страни саобраћајнице, од Булевара Европе ка Новом насељу.

Радови на поправци коловоза у току су и у Улици Петефи Шандора. По завршетку деонице од Шумске до Горана Ковачића, данас, 21. новембра, приступило се радовима у делу улице од Горана Ковачића до Сентелеки Корнела. Радови се изводе под саобраћајем, а улица ће бити затворена док се буде асфалтирало.

Због радова на обнови коловозне конструкције саобраћај је обустављен на Пута доктора Голдмана у Сремској Каменици, од семафора до пред Новосадску улицу. Док трају радови, за приступ Институту грађани треба да користе правац из центра Сремске Каменице, кроз Железничку улицу.

У Сремској Каменици изводе се радови на санацији коловоза и у Улици Марка Орешковића. Саобраћај ће бити обустављен само у периоду док се буде обављало асфалтирање.